Win 500,- euro voor jouw club

Puzzel, stuur in en win voor jouw club 500,- euro! – stuur de oplossing op tot 20 december. De winnaar word eind deze maand bekend gemaakt. 
Sponsoring van 500,- euro voor jouw favoriete club dankzij Boekestijn Transport Service B.V.

Win een bijdrage voor jouw club!

Prijsvraag

Boekestijn Transport Service B.V. is een internationaal opererend transportbedrijf en is al sinds 1995 gevestigd in Mill.  Zij zijn dan ook actief betrokken bij hetgeen er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert en directe omgeving. Om dit nogmaals te onderstrepen willen ze ook graag het verenigingsleven ondersteunen. Dit doen ze al op diverse manieren, maar bij deze speciale actie in de aanloop naar het Winterfestijn van de gemeente Mill en Sint Hubert mag u bepalen welke vereniging een extra financiële bijdrage van 500,- euro van Boekestijn zou moeten krijgen. 

Los deze puzzels op, deze staan ook in De Neije Krant van 26 november en stuur de oplossingen voor maandag 20 december in via redactie@deneijekrant.nl

Vermeld naast uw naam, adresgegevens en telefoonnummer ook welke vereniging of club u de 500,- euro zou willen schenken. De winnaar zal tijdens het Winterfestijn bekend worden gemaakt.

Boekestijn Transport Service heeft regelmatig vacatures. Meer weten of belangstelling in werken bij een internationale speler op de transportmarkt? www.boekestijntransport.com