VOOR IEDER WAT WILS!

Programma

Het Winterfestijn in het Aldendrielpark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill is zondag 26, maandag 27 en dinsdag 28 december 2021 gratis toegankelijk.

Alle dagen is er een gratis: kunstschaatsbaan onder een grote overkapping. We hebben een ruim 70 meter lange bobsleebaan! En tegen vergoeding kan men ook een rondje maken in een draaimolen.

 

Uiteraard zijn er sfeervolle verkooppunten voor o.a. koffie, thee, glühwein, chocolademelk, oliebollen, overige drankjes en erwtensoep. Er is naast sfeervolle verlichting en muziek ook een groot digitaal scherm te vinden waar filmpjes van de gemeente Mill en Sint Hubert in vroegere tijden zullen draaien. Ook de Wensboom krijgt een plekje op het Winterfestijn.

Het programma is in ontwikkeling. Zie hieronder het huidige programma!

Zondag 26 december

Om 10.00 uur openen we op 2e kerstdag het Winterfestijn. 

Zoals hierboven beschreven is er een draaimolen, kunstschaatsbaan en bobsleebaan te vinden in het park!

Deze dag zijn er ook springkussens voor zowel de kleinste bezoekers als de iets grotere jeugd. 

De officiële opening is om 15:00u. Kom elkaar ontmoeten in de buitenlucht, met een lekker warm drankje. Tot 20.00 uur is deze eerste dag van het Winterfestijn het ideale uitje voor het hele gezin.

Maandag 27 december

Om 10.00 uur gaat het Winterfestijn weer van start en is de schaatsbaan geopend.

Om 13.00 uur start de Zeskamp. De organisatie hiervan is in handen van de jeugdverenigingen uit onze gemeente. Deze winterse Zeskamp is zowel maandagmiddag 27 als dinsdagmiddag 28 december onderdeel van het Winterfestijn.

Om 18.00 uur gaat de Glow & Snow run van start. Dit wordt een wandelparcours dan wel ren-parcours van zo’n 2 kilometer wat dwars door Mill gaat.

Om 21u is de tocht ten einde en ronden we af.

Zondag 26 december

Om 10.00 uur gaat de schaatsbaan weer open op deze laatste dag van het Winterfestijn.

Om 13.00 uur start het 2e deel van de Winterse Zeskamp.

De officiële afsluiting van het Winterfestijn is om 19.00 uur. Dit met o.a. een film over het einde van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert op een groot scherm.