Hét afscheid van de gemeente Mill & Sint Hubert

Winterfestijn

Door de aangescherpte coronaregels en een onzekere tijd wat er tijdens het geplande Winterfestijn wel of niet kan, heeft de organiserende werkgroep besloten het evenement aan te passen. Er komt een Winterfestijn in het Aldendrielpark als afscheidsfeest van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert. Men heeft echter de grotere aangekondigde horecafeesten voorlopig geschrapt.

Wat blijft is een Winterfestijn op zondag 26, maandag 27 en dinsdag 28 december 2021 waarvan een ruim 70 meter lange bobsleebaan,

kunstschaatsbaan, draaimolen, een in winterse sfeer aangekleed Aldendrielpark en diverse standjes met glühwein, oliebollen, chocolademelk en diverse sport- en spelactiviteiten de basis zal zijn. Een plek van ontmoeting voor jong en oud en voor alle inwoners uit de huidige gemeente Mill en Sint Hubert!

Mochten de regels het toelaten, dan zal men bekijken of uitbreiden van de activiteiten mogelijk is.

Samen Feest4en

Afscheid Gemeente

Per 1 januari 2022 gaat de huidige zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert op in de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Deze gemeente met ruim 90.000 inwoners wordt gevormd door de huidige gemeente Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis. De gemeente Land van Cuijk is qua oppervlakte straks de grootste gemeente van Brabant. Op initiatief van burgemeester Walraven van de gemeente Mill en Sint Hubert wordt er onder de naam Winterfestijn een afscheidsfeest gehouden.

Een werkgroep heeft de organisatie hiervoor overgenomen en heeft met alle inwoners, ondernemers, clubs en verenigingen en alle andere belangstellenden een programma samengesteld. Tijdens een brainstormavond op 6 september zijn alle ideeën die leefden onder inwoners geïnventariseerd en zal het programma van het Winterfestijn worden opgesteld.

VOOR IEDER WAT WILS!

Programma

Na de aangescherpte maatregelen zijn we gekomen met een alternatief programma. Het Winterfestijn vindt plaats op zondag 26, maandag 27 en dinsdag 28 december 2021 in het Aldendrielpark te Mill. De eyecatcher zal is een ruim 70 meter lange bobsleebaan! Daarnaast beschikt het festijn over een kunstschaatsbaan en draaimolen. 

Diverse standjes met glühwein, oliebollen, chocolademelk en diverse sport- en spelactiviteiten de basis zal zijn.

Voor deze dagen zal het Aldendrielpark helemaal in winterse sferen worden gebracht.

Samen sterk

Sponsoren

Het Winterfestijn wordt bekostigd door een bijdrage van de gemeente Mill en Sint Hubert, de gezamenlijke horecaondernemers uit de hele gemeente Mill en Sint Hubert en het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill. Maar omdat we meer willen dan dat we vanuit dit budget kunnen bekostigen, zijn ook sponsoren van harte welkom. Deze extra financiële inkomsten zullen we besteden aan extra activiteiten voor kinderen.

Hebt u (financiële) ruimte om het Winterfestijn te steunen en uw (bedrijfs)naam te verbinden aan dit afscheidsevenement van de gemeente Mill en Sint Hubert? Informeer dan naar de diverse sponsorpakketten. Bel tel. 0485-325634 of mail naar winterfestijn@inmill.nl

Meer weten?

Contact

Neem voor meer informatie over het Winterfestijn
contact op met:
Bart van Hees, voorzitter Stichting Ontdek Mill

  • 06 27 40 63 33
  • info@winter-festijn.nl

Meer weten over de mogelijkheid het Winterfestijn te sponsoren en uw (bedrijfs)naam aan dit ascheidsevenement van de gemeente Mill en Sint Huber te verbinden?

  • 0485-325634
  • winterfestijn@inmill.nl

Niets missen van alle ontwikkelingen?

LIKE DAN ONZE FACEBOOKPAGINA!